2021-04-11 124 浏览
系香港想食d特别d济bagel真系好难揾上环有间专卖bagel既店每日有唔同款式既bagel之前经过买过一个peanut butter chocolate bagel超好味啊除此之外 仲有唔同既bagel sandwich今日dine in就试下bagel sandwich叫左一个咸既一个甜既Wild black原本系黑色既bagel不过店员话无晒了🙈个bagel好多料 叠到好高 卖相好得 好丰富!有蘑菇 truffle mayo 洋葱 hashbrown 菜hashbrown仲好脆 蘑菇同洋葱都好香truffle mayo好多好好味bagel够烟韧 个口真系唔够大食 要分开食 🤣Triple biscoff三重biscoff!biscoff cream cheese, melted biscoff sauce, biscoff biscuit哇 呢个好好味啊我见好多枱都有点呢个🤣真系好多biscoff 酱 饼碎 连cream cheese都有好味道😋加$30就可以配薯条同homemade lemonade薯条都几好味同份量好多☺️
系香港想食d特别d济bagel真系好难揾
上环有间专卖bagel既店
每日有唔同款式既bagel
除此之外 仲有唔同既bagel sandwich
今日dine in就试下bagel sandwich
叫左一个咸既一个甜既

Wild black
原本系黑色既bagel不过店员话无晒了🙈
个bagel好多料 叠到好高 卖相好得 好丰富!
hashbrown仲好脆 蘑菇同洋葱都好香
truffle mayo好多好好味
bagel够烟韧 个口真系唔够大食 要分开食 🤣

Triple biscoff
三重biscoff!
哇 呢个好好味啊
我见好多枱都有点呢个🤣