2023-07-24 9 浏览
第一次试咁有特色嘅Bar,以佛为主题,环境清幽,好啱返完工同班frd来Chill下。🍹Heaven Hana 尼杯酒好啱女仔,好易入口,外表都好靓,适合打卡!!入口系淡淡玫瑰嘅香味,跟住清酒味会回上来。最特别系杯酒可以体验两种唔同嘅味道,饮到下半杯,有荔枝辅助,杯酒变得甜甜地😋🍹Watayuki有浓烈嘅咖啡酒味,不过用左Cream去中和,变得好易入口,会有淡淡嘅奶香味,都啱女仔饮🥳🥳小食🥢枝豆中规中矩,好啱用来送酒🥢鳕鱼干烧得够干身香脆🥢免治鸡肉棒啖啖肉加脆骨,多重口感👍🏻👍🏻,酱汁烧得好香,再加浓厚嘅蛋液,增加新风味😋🥢酱烧豆腐外脆内软,酱汁同豆腐好夹,刺激味蕾☺️仲有水烟提供,啱晒同frd过来吹下水🥳🥳仲有服务态度特别好,会成日过来问我地有咩需要。果日时不时有落下雨,会拎遮比我地🫶🏻🫶🏻

🍹Heaven Hana

🍹Watayuki

小食
🥢枝豆
中规中矩,好啱用来送酒
🥢鳕鱼干
烧得够干身香脆
🥢免治鸡肉棒
🥢酱烧豆腐
外脆内软,酱汁同豆腐好夹,刺激味蕾☺️