2023-11-11 1287 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯周末最休闲瞓到黄朝百晏先起身,之后就系同朋友一齐去Cafe𠮶度食all day breakfast,今次揾个方便大家嘅位置喺佐敦,然后饮杯靓咖啡,大家讲吓八卦嘢笑吓咁😅佢哋个all day breakfast真系非常之丰富,见到已经好大碟,有齐以下材料沙律菜,烟三文鱼,烟肉,纽伦堡肠,芝士大啡菇,炒滑蛋,车厘茄,新鲜水果,秘制焗豆 法式奶油餐包,成个配搭同埋组合都好丰富班尼迪蛋配巴马火腿饱满又大只嘅班尼迪蛋,切开会见到流心啲蛋黄,同充满咸香嘅火腿一齐食好邪恶呀。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Studio Caffeine (庙街) (佐敦)佐敦庙街284号地舖⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

班尼迪蛋配巴马火腿

你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Studio Caffeine (庙街) (佐敦)
佐敦庙街284号地舖