2023-06-15 59 浏览
呢间酒吧系疫情前周不时都会去,估唔到疫情后再去会焕然一新,俾人嘅感觉好似去咗Cafe咁🤩呢度啲酒又唔贵同signature cocktail都唔少款,睇波或者同friend饮两杯倾诉谈心都好啱👍🏻呢度啲Cocktail系偏甜,所以好啱女仔食完饭嚟饮两杯🥰Pink Panties $88角落评分:🌕🌕🌕🌕🌑呢杯系好啱打卡,因为cocktail嘅色都好靓好girly🥰呢杯系由Gin, 士多啤梨同柠檬Mix埋一齐,因为有士多啤梨所以啲味都偏药水feel☹️好彩mix埋Gin嘅味都算易入口👍🏻Typical Breeze $88角落评分:🌕🌕🌕🌕🌗呢杯系由Vodka, 热情果同青柠再加埋姜汁汽水,整体系酸酸甜甜所以几好饮💕食完饭饱饱地饮呢杯都几啱☺️Grapefruit Paloma $88角落评分:🌕🌕🌕🌕🌕呢杯系Tequila, 西柚同柠檬mix埋,饮落发现西柚同tequila系几夹🥰饮落都几Fresh,而且可以中和只Tequila味☺️Jungle Bird $118角落评分:🌕🌕🌕🌕🌑呢杯系由Rum, 金巴利,菠萝同青柠mix埋,呢款就饮落较酸未必个个人会钟意,但夏天咁热饮就好啱,饮完会清凉

Pink Panties $88

Typical Breeze $88
角落评分:🌕🌕🌕🌕🌗

Grapefruit Paloma $88
角落评分:🌕🌕🌕🌕🌕

Jungle Bird $118
角落评分:🌕🌕🌕🌕🌑
呢杯系由Rum, 金巴利,菠萝同青柠mix埋,呢款就饮落较酸未必个个人会钟意,但夏天咁热饮就好啱,饮完会清凉咗咁🥰

香辣炸鸡翼(全份) $108
角落评分:🌕🌕🌕🌕🌑
如果饮咗阵肚饿建议可以叫啲小食,呢度都多小食拣😋虽然话辣但食落都唔觉好辣,原味就会系单骨鸡翼,所以中意食原只鸡翼一定要叫辣味😍鸡翼都好Juicy而且又唔太辣,可以一叫☺️