2021-02-18
💕早牌去左铜锣湾时代广场揾野食,经过见到呢间装修感觉唔错,menu仲几多野拣,除左西式菜之外仲有好多唔同嘅亚洲菜式,主要有泰菜同越南菜,另外仲有日式同韩式野拣,所以就决定试下!虽然我地最后冇点拣到亚洲菜,不过都试左佢地嘅西式菜,整体黎讲我觉得呢间野都可以再encore😋🔅牛油果吞拿鱼沙律3样野入面我觉得最有惊喜系呢个沙律,之前未试过牛油果配吞拿鱼嘅沙律,估唔到系咁夹,而且都食得出佢地嘅吞拿鱼系新鲜嘅,如果下次再黎食一定会再encore呢个!🔅香蒜龙虾意粉钟意食辣嘅朋友仔必食呢个😆,比我想像中辣好多,但佢嘅辣系会令人辣得好过瘾,另外睇相可能睇唔出,碟意粉入面其实有好多龙虾肉,基本上每一啖都食到,最后清哂成碟😋😋🔅和牛汉堡呢个汉堡就不过不失啦!对比另外两样野呢个算系比较普通,中规中矩,不过佢配嘅薯条就好香脆好有咬口🥰
🔅牛油果吞拿鱼沙律
🔅香蒜龙虾意粉