2021-07-24 88 浏览
今日早左收工经过湾仔,之前朋友介绍依间特色卷物唔错,就谂住外卖返去同屋企人食😋虽然间铺门面唔大,但系胜在佢logo易认,好快趣就揾到间铺。因为五点几去到,店里面冇咩客人。虽然店里面座位唔算多,但系睇落都坐得都舒服。收银枱前萤幕都可以睇到餐牌。舖头有好多款特色饭卷可以拣,亦都可以自己自创啱自己口味嘅卷物。最后因为我懒得去谂,最后起餐牌上面拣咗两款特色卷物。首先我拣咗依个Mango Dynamite。芒果好甜,带少少酸,加埋中间嘅炸虾一齐食,食落去好Fresh,唔会觉得好油或者好漏。第二只卷物我叫左依个Beef-Iyaki。卷物中间有韩国街边成日见到嘅炸鱼片,亦都塞满咗好多Juicy牛肉,一边食一边漏汁,好正🤤 同埋依只卷偏大嚿,女仔可能要分开几啖食先食得晒。总括而言,依间小舖所买嘅卷物,老板都有比心机谂点样mix and match,味道都唔错,值得推介!

收银枱前萤幕都可以睇到餐牌。

Mango  Dynamite

Beef-Iyaki