2021-07-03
前几个星期谂住去食牛角,就黎排队排到我嘅时候,入面有个食客不停咳咳咳咳咳,吓到我走到走唔切。食餐饭姐,无谓揾命博。今日星期六,闷闷地,就谂住揿张飞睇吓多唔多人排队食牛角buffet. 两点后都好快,三点直头可以就咁walk in. 因为我迟少少到,无睇餐牌,就叫朋友拣level2 ,谂住都叫做有牛肉,经济实惠啲,之前都系叫level4 好似太重皮。Level 2 有咩美国牛,牛肉嘅话净系叫依种,普通牛肉𠮶页比较伏,咬到牙软牛舌薄,烧完好脆,唔错沙律菜系唔错嘅选择,可以用来同啲烧肉一齐食,再order埋蒜片,代替生菜包,唔使下下消毒双手用生菜包住啲肉甜品,朱古力大福,就好似一旧超级林嘅糯米糍,非常柔软,而且好甜,好味。另外仲有泡芙,都系几唔错,好似空气咁,唔会令人太饱。今日仲见到蜂蜜蛋糕,配咖啡都OK。原来level two系连整牛角饭嘅𠮶只鸡蛋都冇得叫,好惨,下次一系唔食,要食就食返高啲嘅level🤔🤔出边关东煮都有鸡蛋啦,又唔见佢悭返𠮶啲鸡蛋🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️埋单嘅时候发现假日正价数368一位好贵!前一两个月仲系做紧$318?$328? $368 我下次唔会无聊走黎食啰⋯⋯ 食
牛舌薄,烧完好脆,唔错
埋单嘅时候发现假日正价数368一位
好贵!
前一两个月仲系做紧$318?$328?
$368 我下次唔会无聊走黎食啰⋯⋯
食个高级放题讲紧$300都唔洗啦⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
讲服务,今日系真系麻麻,成餐饭冇人主动黎收碗。买单嘅时候个女人仲好急好急,俾人嘅只是又唔清晰,好冇耐性咁叫人签名。
总结:唔值