2014-03-31 734 浏览
蔗虾、猪肉生菜包加辣、泰式烧鸡半只,一人前外卖速递晚餐系咪太大食呢?三个送差不多百九蚊,价钱合理啦 ﹗食完刚好狂风雷雨又落雹,好采早食饭啫。蔗虾,续件计。食虾饼食到有啲闷咪转?啰 ﹗虾胶鲜味弹牙,外层炸得干爽金黄又劲松脆,大啖咬落去索一声呀 ﹗高品质 ﹗虾胶就食唔到有蔗甜味喇,无紧要,只系旧虾胶已好好味。猪肉生菜包加辣,今次都系一般乍㖞。颜色偏白,加色不足。加辣变左加酸,够晒酸但唔够辣。炒得好湿呢,碟底成滩肉汁。用鲜爽生菜卷黎食,味道还可以,只系合格乍。食过五六次,只试过一次个师傅既出品特别唔同,刀功幼、味道浓、色水深、香气够 ﹗泰式烧鸡半只,泰国香料味道好香,内外都带淡淡甜味,鸡未算太肥,鸡髀肉嫩滑,鸡胸肉都软腍,味道唔错,转头已经比我食晒喇 ﹗

泰式烧鸡半只
蔗虾
猪肉生菜包加辣
蔗虾、猪肉生菜包加辣、泰式烧鸡半只
2014-03-30
等候时间
30 分钟 (外卖送餐)
泰式烧鸡半只
蔗虾