2021-09-14 141 浏览
今日黎到一间装修得好有情调嘅餐厅,食物同埋饮品选择好多,我地叫左鱼子酱三文鱼他他见到menu上张相就觉得好吸引😋卖相好靓!三文鱼、红菜头同鱼子酱一层一层,食落都好有层次感!微微咸鲜味嘅鱼子酱令成道菜更加开胃❤️黑松露芝士pizza劲大个pizza,扑鼻而来嘅黑松露味令人食欲大增!我想讲个饼底劲好食,好似饼干咁卜卜脆,上面真系铺咗劲多菇菌类同埋芝士,份量好多,四个人食都得🧀脆皮猪手配薯蓉酸菜哗!上菜𠮶一下第一个感觉系只猪手超大,份量劲多!食啰个皮真系卜卜脆,猪手好香口,配菜同啲猪手都几夹,连啲配菜都俾我哋清晒🤣🤣最后食埋个甜品真系饱到上心口🤪🤪 布朗尼加云呢拿味雪糕🍦个蛋糕有啲甜,但系加埋啲雪糕同埋cream中和返,都唔错啊!餐厅嘅嘢食份量好多,所以都几啱几个人一齐share食。另外侍应服务态度好好,而且好有耐性,我哋问咗好多问题都不厌其烦咁样解释🤩🤩👏🏻

鱼子酱三文鱼他他

黑松露芝士pizza