2024-11-14 824 浏览
之前午餐都有食过苏山嘅海南鸡饭已经觉得好好食,今次6点几行过发现仲未有人龙排队就决定入去再试鸡饭。狮城芽菜走地鸡饭 配油饭同鸡杂冬瓜汤 - 走地鸡皮香肉嫰,鸡味浓郁,鸡件下面铺满芽菜,我最喜欢点佢酸酸辣辣嘅酱汁食,呢到嘅油饭好香鸡油味,而鸡杂冬瓜汤完全冇腥味,清清地好好饮。鲜油咖央多士 - 套餐加配嘅小食所以半价就食到,好大块嘅牛油同埋满满嘅咖央酱夹向烘到好脆口嘅多士入面,啖啖都系满足感。马拉盏椰菜苗 - 咸香味都好足,份量都多,两个人都一定够食。脆炸凤尾虾春卷 - 春卷够哂香口,唔油腻,食完都冇负担感。开心果椰子奶昔 - 完全系好惊喜,第一啖饮落去充满椰子嘅味道,跟住后面就有开心果嘅味慢慢走出嚟,饮落唔会太甜,赞!!!!
脆炸凤尾虾春卷 - 春卷够哂香口,唔油腻,食完都冇负担感。

油饭

鸡杂冬瓜汤