2024-05-02
同朋友去屯门揾好嘢食,嚟到锋哥厨房🎯。 见到佢哋餐牌都觉得几正,于是就同朋友入咗去。 餐厅环境都好舒服,而且好宽敞,座位都唔错。🍜王牌特制炒米粉(台湾肠,火腿,虾仁):面对住就系丰满嘅台湾肠同火腿,仲有新鲜嘅虾仁,整碟米粉食起上嚟就几有份量。香气扑鼻,颜色亮眼,啲材料嘅味道都藏得好。软生熟熟,食下去意犹未尽,丝丝分明,一啖咬落去,每个味道都爆返出嚟,好吻味!🙆♂️🍝银芽肉丝炒面:流口水嘅银芽肉丝炒面拎上嚟,美味无比,面烟韧紧实,一咬落去,肉丝鲜嫩无比。面条幼滑,腌味得宜,肉丝鲜嫩又扎实,唔会拎一筷都系空气。啲油既足又唔腻,正好带返D肉丝嘅味道,仲有D黄豆芽嘅甜味,相辅相成,好食到呼呼叫!👍价钱方面,性价比绝对高得惊人,一个字「平」!得闲我一定会再返嚟嘅🥳!如果你想食D 平靓正嘅茶餐厅,锋哥厨房绝对系你唔容错过嘅地方!👏