2018-02-15 27 浏览
就快过年,放工同妈咪去旺角行下睇下有冇花买经过依间王子餐厅几吸引,于是就入去医肚先一入到去就觉得装修好正好似间屋咁,有d远离城市繁嚣嘅感觉,一坐低职员就攞咗啲碟黎,已经忍唔住要影低佢,好靓丫睇完menu可以自己去叫嘢食,自助形式都几好凯萨沙律 $58超级大碟沙律,够新鲜,沙律菜好爽口,加上脆卜卜既面包糠等,又开胃又好味烟三文鱼牛油果香草多士 $68餐厅有几款多士/牛角包既小食,依个有我中意既牛油果&烟三文鱼,本身已经够香,再加上好多香草既多士,未食已经流口水黑松露野菌意粉 $85个碟好得意好似一粒茹黑松露味超浓,野菌份量都多,每条意粉都被黑松露&酱汁包住,非常好味热朱古力 $40朱古力味浓郁,甜味啱啱好抹茶鲜奶咖啡 $47抹茶份量可能相对较小,所以只饮到浓浓既咖啡味餐厅都几著重环保,冇用胶饮管,反而用咗铁饮管,都几特别蓝莓芝士蛋糕&栗子蒙布朗忌廉蛋糕 $24/1平时mama地食甜品既妈咪竟然出声话想试下真系几吸引既两个蛋糕既甜度都啱啱好,蛋糕够松软,蓝莓&栗子味都够浓,最紧要系又抵食
就快过年,放工同妈咪去旺角行下睇下有冇花买
经过依间王子餐厅几吸引,于是就入去医肚先

一入到去就觉得装修好正
睇完menu可以自己去叫嘢食,自助形式都几好

凯萨沙律 $58

烟三文鱼牛油果香草多士 $68

黑松露野菌意粉 $85
个碟好得意好似一粒茹

热朱古力 $40
朱古力味浓郁,甜味啱啱好

抹茶鲜奶咖啡 $47
抹茶份量可能相对较小,所以只饮到浓浓既咖啡味
餐厅都几著重环保,冇用胶饮管,反而用咗铁饮管,都几特别

蓝莓芝士蛋糕&栗子蒙布朗忌廉蛋糕 $24/1
平时mama地食甜品既妈咪竟然出声话想试下