2021-02-18 198 浏览
#开工大吉 开工第二日继续马不停蹄去见客!今次喺 #北角 七姊妹道附近,上次路过已经好想试下客人公司对面间王牌冰室!店舖门面好大,而且喺正大马路,远远已经被怀旧霓虹灯牌吸引住!今次夹啱时间可以去食个快lunch ! Go Go go ! 茶记我来了!🥚🥛🍤🍚 特浓牛乳炒滑蛋叉烧虾仁双拼饭($64)黎得梗系要食招牌菜,特浓牛乳炒滑蛋叉烧虾仁双拼饭卖相靓仔,炒蛋好滑,蛋味同牛乳味都好平均,配料有爽口弹牙大虾同大大件厚切叉烧,叉烧够淋又香肉味!最后加埋少少香葱甜酱油双重美味!系一碗大满足嘅招牌菜!🍜🍳王牌常餐 - 王牌特浓沙嗲牛肉公仔面,配牛乳炒蛋,丹麦多士 ($48)先讲我其实系为左个”特浓” 沙嗲牛肉公仔面而黎,对佢有所期待!一夹起个公仔面就知佢不得了! 沙爹汁好挂面🍜  味道真系特!浓!薄片牛肉唔会太淋有咬口好味!公仔面煮得刚刚好唔会涨哂,配牛乳炒蛋一样好味湿湿地唔油炒得唔错! 丹麦多士都好香。绝对推介爱沙嗲牛肉嘅人黎食!最后想赞下店员好有礼貌又亲切!值得再来!
特浓牛乳炒滑蛋叉烧虾仁双拼饭

🥚🥛🍤🍚 特浓牛乳炒滑蛋叉烧虾仁双拼饭($64)

特浓牛乳炒滑蛋叉烧虾仁双拼饭