2018-08-09 110 浏览
终于试左用Plum! 终于试左玖五牛肉面!因为同事试过用Plum 叫南记米线 ,十分好评,于事尼日大家用7折试下平时好难先试到既玖五牛肉面。先讲下 Plum - 各方面都唔错,落单方便,货到准时有提示,派餐妹妹有礼快手👍🏽 独独系致命伤 keep 唔到食物温度,可能我地今次叫既系过海野,因为上次同事话南记份米线热到好似堂食,所以今次先再试!而至于玖五牛肉面,未试过堂食,不能做准会俾多次机会试下堂食。外卖有分汤黎到,不过面已成一饼,汤只系室温,所以沉唔返散份面饼😅牛系可以啦,够牛味有咬口!建议玖五再谂谂点可以keep 到汤系热到客手,先继续同Plum 出外卖,否则好影响店名
外卖送餐