系Megabox行街见到呢间以铁路做主题既寿司店好特别!门口大大个铁路牌,一入去既右边墙更挂有日本铁路既历史照片,中间都有铁路模型!🚅🚈入去坐低食晚餐,见到更特别的是,送餐既寿司会由铁路车送去客人枱🚆玩味十足!而且见到有贴心位系,通常带小朋友食野,佢地都好钟意企系座椅上周围看,恰巧就系佢地企身既角度,即送餐区上仲有玩具车同桥,真系好过瘾!我地既晚餐好丰富🤪 点左:.🍱特盛大满足珍宝蟹柳、帆立贝、三文鱼、油甘鱼、黑松露赤虾、赤身剑鱼楠🍣三文鱼楠寿司🍤皇帝蟹棒寿司🦪吉列蚝🦆灸烧鹅肝寿司🍙蒲烧鳗鱼卷🥩和牛寿司🍣草烧三文鱼寿司🥟鸡皮饺子🍲茶碗蒸🍣灸卷黑松露三文鱼.特盛大满足系最近新出的✨最瞩目是特长的珍宝蟹柳🤩好爽甜!每件寿司都大大件又新鲜!.灸烧鹅肝寿司有惊喜!入口即溶,超香!🤤 和牛寿司都好好食,大大片薄切牛肉,肉味浓!吉列蚝都炸得刚刚好,外脆内软😋 蒲烧鳗鱼卷有三件,配埋本身有既鳗鱼酱汁好香🙆🏻‍♀️ 鸡皮饺子比想像中好食,以为会比较腻,但又唔会,烧香左既脆鸡皮里面包住肉馅而成既鸡皮饺子,鸡皮既油脂令肉馅更添香气
🍱特盛大满足
珍宝蟹柳、帆立贝、三文鱼、油甘鱼、黑松露赤虾、赤身剑鱼楠
🍣三文鱼楠寿司
🍤皇帝蟹棒寿司