2022-11-21
最近去开嘅餐厅都比较典雅或有情调今日去食吓唔同style嘅餐厅呢间玩味十足嘅餐厅🫶🏻装修同布置都好搅鬼同怀旧食物方面亦有好多选择无论系汉堡pizza或系意粉都一应俱全性价比仲要好高🔸好惹味避风塘鱿鱼圈比萨 $128🔸炸鱼手指 $76🔸鸡翼多重奏 $86🔸秘密花园水果茶 $68呢间餐厅会播放流行嘅广东歌曲,配合埋玩味十足嘅布置,成个感觉非常地道🤪好惹味避风塘🦑鱿鱼圈比萨上菜时已经香气扑面,pizza上铺满炸鱿鱼圈同埋🧀芝士,估唔到又几夹,加埋避风糖风味嘅酱汁将成个🍕pizza嘅味道再升华,真系好惹味😋我哋仲叫咗两款小食,分别系炸鱼手指同鸡翼多重奏。炸鱼手指份量都几多,有差唔多十条咁多,每条都炸得好香脆,里面嘅鱼肉亦好嫩滑,点埋沙律酱食就仲正😋鸡翼多重奏有四款口味选择,我哋今次就简咗水牛城,麻辣同柚子味,一次过食到三款口味真系正,每款都好有特色,鸡肉🍗好鲜嫩,相当高质🤤饮品就叫咗杯餐厅好出名嘅秘密花园🍎水果茶,呢杯水果茶劲大杯🍹,够两个人饮。水果茶落咗多种水果,包括🍓士多啤梨、🍋柠檬、火龙果、蓝莓同埋奇异果,所以鲜味十足,饮落甜度适中,非常凉快
今日去食吓唔同style嘅餐厅
呢间玩味十足嘅餐厅🫶🏻