2020-12-05 11 浏览
之前经过嘅时候一直都好想黎试吓,今日终于抽倒时间过嚟,而且唔算好多人流。入边玩味十足,超多打卡位,有霓虹灯嘅位,迷彩楼梯等等,过嚟打卡一流。系食lunch前过嚟呢度食少少野都系一个唔错嘅选择!叫咗一个brownie同埋蕃茄味既bagel ,平时好怕brownie会好甜,但呢度嘅甜度刚好,而且仲有啲杏仁。brownie 口感比较松软,好浓朱古力味。平时食bagel都好少有蕃茄味,感觉好健康,而且唔会好硬好干。另外,叫左杯latte同埋 越南滴滴咖啡。平时唔饮咖啡嘅朋友,都可以饮到越南咖啡,因为底部有炼奶,入口唔会太苦。latte既拉花都好靓好有心。嚟呢度啱晒同朋友打卡,系一个消遣好地方!