2023-02-12 83 浏览
🔸芒果乳酪叠叠冰🥭🍧 ($118)呢个芒果冰系每枱必叫嘅甜品🥰 卖相超吸引 而且材料丰富👍🏻 份量系两人份 但我哋都食唔哂😂 面头有一大条冰芒果 好似雪条咁 但旧芒果有渣 唔太好食🥲 侧面有啲芒果方砖 佢嘅味道好似冰咗嘅杨枝甘露咁😜 内层竟然仲有糯米饭🤩 最底层系棉花冰 加埋啲椰汁食更好食😚评分: 🌟🌟🌟🔸虎虾海鲜混乱杯面🦑🍜 ($128)呢个菜式几得意 摆盘好似倒泻咗个杯面咁😝 入面嘅海鲜一啲都唔吝啬 有鱿鱼 青口 仲有大大只虎虾🦐 如果个面底唔系杯面会更好食🤣 不过呢个就系佢嘅gimmick😅 个面都几辣(平时食开十小) 系冬阴功口味 但食食吓就觉得好咸😅评分: 🌟🌟🔸椰香青咖喱鸡🐥 (配薄饼) ($98)个咖喱唔错😃 青咖喱同薄饼系perfect match😜 咖喱唔辣 唔食得辣嘅朋友都食得到🤩 鸡嘅份量都几多 而且唔会太鞋😋 薄饼有8块 脆脆哋 但有少少油腻🥲 配埋咖喱会开胃啲😜评分: 🌟🌟🌟🌟🔸猪颈肉串🍖 (2串) ($58)我觉得唔错😀 猪颈肉好大块 切得几厚肉 啖啖肉😃 而且好惹味松软 肉汁丰富😚 酱汁方面 我哋拣咗沙嗲汁😋评分: 🌟🌟🌟🌟
🔸芒果乳酪叠叠冰🥭🍧 ($118)
评分: 🌟🌟🌟

🔸虎虾海鲜混乱杯面🦑🍜 ($128)
评分: 🌟🌟

🔸椰香青咖喱鸡🐥 (配薄饼) ($98)
评分: 🌟🌟🌟🌟

🔸猪颈肉串🍖 (2串) ($58)
评分: 🌟🌟🌟🌟