2022-12-06 66 浏览
玩味得黎又好味既西餐厅呢间绝对系做得唔错系旺角市中心揾到间又有气氛食物又有惊喜既西餐厅绝对系要揾本簿仔抄得佢要系玩味同好味间拎到平衡都唔系咁易🤪今次约左个好朋友想静静地食下野倾下计,千拣万拣拣左系旺角既Mini Friday 🥳=====================位置唔难找🏠系油麻地站行五分钟左右就会去到银城广场 食物味道🤩一行二人叫左四样野1️⃣水牛城鸡翼$68- 酱汁偏酸,酸中带微辣,鸡翼juicy唔干,肉质嫩滑亦入味2️⃣威灵顿春卷$118-第一次食呢个combo, 将威灵顿牛枊缩细入春卷,确实新奇有趣,亦将精粹带入春卷,一入口先是脆脆春卷外皮,入面包住香浓既truffle蘑菇酱,入面就系牛枊本人,系一个网有惊喜既配搭,可以一试!3️⃣和风牛肉包配薯条$138- 呢个和风牛肉会比较嫩口,酱汁搭配不错,入面夹住一块羽衣甘蓝,再用外脆内软既面包夹住呢堆馅料,大满足4️⃣喇沙帆立贝意粉$138-呢个意粉系我最期待既,果然无失望,意粉既软硬度系我最中意既!浓浓既叻沙酱汁同意粉系最佳拍档,非常挂汁,份量亦十足,两个人分岩岩好!黎紧既节目庆祝,黎mini Friday系唔错既选择😏😏😏
玩味得黎又好味既西餐厅

1️⃣水牛城鸡翼$68
2️⃣威灵顿春卷$118
3️⃣和风牛肉包配薯条$138
4️⃣喇沙帆立贝意粉$138

黎紧既节目庆祝,黎mini Friday系唔错既选择😏😏😏