2023-10-23 36 浏览
虹桥依到可以话系屯门美食集中最多既地方之一今日黎到试一间想试好耐 充满玩味既 咖啡 + 拉面铺 -顶立店内环境应该都落足心思,日式面具配上霓虹灯 显得特别 仲可以帮餐厅提供更多光猛度 再讲餐牌,佢系有分饮咖啡同唔饮咖啡 两种黎到当然要试下咖啡(因为餐厅主打就系味道上既变化)先黎既系冷萃咖啡 - 偏酸,之后会饮到几层既变化 果味好足 钟意饮咖啡既人应该会好钟意鸡白汤拉面 - 味道唔会特别浓厚,如果剩系食依碗面 会觉得单调乏味,普普通通糖心蛋 - 如图所见,流心效果唔算做得太好 少少熟 讲到野食咁普通,但讲明系一间玩味道变化既铺头,点会咁简单~店员一开始都提醒 咖啡同汤底可以不停互相交换当你一开始食依样野既时候 .....你就会发现新大陆 所有味道会突然变奏,会有一种冲击 野食同野饮味道会开始完全唔同 可能依个就系依间铺既卖点  好新奇 系一种另类既体验最后黎既甜品巴斯克 - 芝士味劲重 劲邪恶 配未饮完既咖啡 真系好夹  为今餐划上完美既句号
虹桥依到可以话系屯门美食集中最多既地方之一

店内环境应该都落足心思,
日式面具配上霓虹灯 显得特别 仲可以帮餐厅提供更多光猛度

再讲餐牌,佢系有分饮咖啡同唔饮咖啡 两种
黎到当然要试下咖啡(因为餐厅主打就系味道上既变化)

冷萃咖啡

鸡白汤拉面

糖心蛋 - 如图所见,流心效果唔算做得太好 少少熟

讲到野食咁普通,但讲明系一间玩味道变化既铺头,点会咁简单~
店员一开始都提醒 咖啡同汤底可以不停互相交换
当你一开始食依样野既时候 .....你就会发现新大陆