今次朋友指明想食呢间玩味十足, 食物质素又好嘅楼上餐厅, 我当然奉陪到底, 事关餐牌款式实在太多又盏鬼, 就算再次食都唔会觉得闷👍👍👍蜜汁香茅猪颈肉猪颈肉烧得香脆, 内里好多肉汁, 配上泰式 鸡汁开胃又惹味👍 side dish有日式凉拌乌冬, 浓浓嘅芝麻酱汁加上弹牙乌冬,面头再洒上鲣鱼丝, 充满住满满嘅日本风味。点解个个都叫软糖蟹pizza㗎首先pizza本人都系比较偏爱薄底, 芝士混合千岛酱极之和谐, 入口香浓又juicy, 再加上炸得脆卜卜嘅软壳蟹, 口感丰富, 就好似佢个名一样,唔好问点解个个都叫软壳蟹pizza啦🤣尤达的体液打卡cocktail之一, 有红卜卜嘅火龙果皮喺杯面做陪衬, 创意加分👍 饮落仲好香火龙果味, 里里外外都咁正💖Mojito比较清新嘅酒精类, 酒精味够👌 适合好需要酒精嘅朋友OMG Mamaday 绝对唔麻麻地, 喺尖沙咀嚟讲, 食物有返咁上下质素嘅餐厅,Mamaday 绝对系贴地价, 好适合同朋友一齐嚟食下玩下放松下🙌🙌🙌

蜜汁香茅猪颈肉

点解个个都叫软糖蟹pizza㗎

尤达的体液

Mojito
比较清新嘅酒精类, 酒精味够👌 适合好需要酒精嘅朋友