2024-03-14
📍POPMAZE西环坚尼地城爹核士街10B号坚尼地大厦地舖邪恶苹果金宝牛角窝夫配雪糕 🍎 $88食物如其名,真系好邪恶!两大块croffle中间布满apple crumble topping😈 隔离仲配有一大球vanilla雪糕同一大pat cream!苹果粒甜中带爽,窝夫酥脆松化可口,值得一试!和牛烟肉芝士汉堡 (配薯条) 🍔 $108汉堡包好软熟,芝士呈半融状态,和牛汉堡扒都几juicy,切落有肉汁流出嚟,仲配有酸瓜同洋葱🥓秘制酱汁炸鸡翼 🍗 $68炸单骨鸡翼,酱汁咸咸辣辣、酸酸甜甜咁,食落脆口,隔离配有火箭菜同小蕃茄,感觉balance返炸嘢嘅唔健康😂Iced Chocolate Special 🍫 $50系一杯好邪恶嘅嘢饮,上面有好大pat cream👿朱古力味适中,配埋cream饮口感好顺滑!Iced Latte ☕️ $43上枱咖啡分层得好靓,第一啖未搞匀饮会觉得奶味较重,搞匀咗就啱啱好!
西环坚尼地城爹核士街10B号坚尼地大厦地舖
邪恶苹果金宝牛角窝夫配雪糕 🍎 $88