2023-06-17 71 浏览
之前去过观塘钓虾,觉得好有趣,今次就去生猛流水虾放题,一次过食个够~😍虾虾烧系室内BBQ场,可以凉住冷气食海鲜放题,每台旁边都设有虾缸,畀大家自助捉活虾,都有多种海鲜、串烧、熟食比食客任饮任食☺️✨生猛流水虾🦐每台旁边都设有虾缸,食客可以任夹任烧,d虾都好生猛架,店员都会睇情况keep住refill。夹到虾之后就要将虾放到装左冰嘅筒,冷冻至佢地浸晕左就可以开始放上烤炉烧🥰味道方面,岩岩夹上来一定新鲜啦,落少少盐调味已经好足够,食返虾既鲜味,虾肉弹牙爽口,虾头仲有好多膏😋✨海鲜🦪🦀️🐟出面有个好大嘅海鲜档,上面有扇贝、生蚝、鲍鱼、贵妃蚌、花蟹、原条鱼,超丰富,加入牛油蒜蓉,更加滋味。店员都好有耐性,得闲会帮我地剪鲍鱼。每人都会送一串厚鳝片,呢个烧到皮脆肉嫩,有得任食就好了~🤤✨串烧🍢有几个雪柜摆左好多串烧,例如羊架、牛仔骨、一口牛、台湾肠、鸡翼、鸡皮鸡肾、叉烧、菇、茄子、翠肉瓜、粟米、菠萝等等,可以加入椒盐、辣椒粉和孜然粉自己调味😎✨熟食有咖喱鱼蛋、辣酒花螺、手拍青瓜、凉拌鱼皮、醉虾、椒盐虾、西兰花等等,最中意咖喱鱼蛋,好惹味,手拍青瓜都唔错,好开胃😌✨甜品饮品🧃🍦有多款汽水、果汁、凉茶、韩

✨生猛流水虾🦐

✨海鲜🦪🦀️🐟

✨串烧🍢

✨熟食

甜品饮品🧃🍦
有多款汽水、果汁、凉茶、韩国烧酒真露等等,甜品有杯装雪糕🤤