2016-01-12 292 浏览
小学同学聚会,于是上网找cafe,看到这里就脚便上来试试。平时我觉得CAFE,食物一般般,好少野食,食完今餐改观.食物方面,我地选了party set 有12 款主食及小食,我地饱到要打包食物,唔好浪费😁😁凯撒沙律芝士西兰花 (好多芝士同bacon)瑞士鸡翼薯条(有皮嘅,但系超脆)章鱼小丸子(外脆内软)日式饺子麦乐鸡2个意份(正正常常,冇乜特别)烟三文鱼意大利饭(钟意芝士就大爱)黑松露带子天使面甜品:朱古力布朗尼 ( 即焗的,细细粒唔系好甜)推介:凯撒沙律一上枱,好吸引哦..卖相好好,又大碟,够洒份量沙律有菜,蕃茄仔,烟肉同焗脆的面包粒,啲香草沙律油好香,味道好夹如果系某餐厅食起码过百元一个环境,优雅,大部分是沙发椅,很舒适,有很多桌上游戏饮品方面有好多选择,有花茶,朱古力,即磨咖啡,奶昔,沙冰和星座饮品等等......👍😀,不过我地系拣咗4款果汁任饮😁😁服务很好,出餐速度快,我地可以好快食完玩"狼人"坐咗成晚都唔会有人比面色我地睇,下次gathering 会再来😍
小学同学聚会,于是上网找cafe,

看到这里就脚便上来试试。

平时我觉得CAFE,食物一般般,好少野食,食完今餐改观.

凯撒沙律

芝士西兰花 (好多芝士同bacon)

瑞士鸡翼

薯条(有皮嘅,但系超脆)

章鱼小丸子(外脆内软)

日式饺子

麦乐鸡

2个意份(正正常常,冇乜特别)

烟三文鱼意大利饭(钟意芝士就大爱)

黑松露带子天使面

甜品:朱古力布朗尼 ( 即焗的,细细粒唔系好甜)

推介:

凯撒沙律

一上枱,好吸引哦..卖相好好,又大碟,够洒份量

如果系某餐厅食起码过百元一个

环境,优雅,大部分是沙发椅,很舒适,有很多桌上游戏

2016-01-12
  • 凯萨沙律