全部都系玫瑰花🌹花花餐、花花雪糕、花花咖啡每日返工都经过呢一间好特别嘅小店 但系因为好忙成日出去见客满时间少今日终于畀我有机会可以品尝到呢一间小店有好多款餐架,全部都有牛油果㗎㖞😍啲牛油果个𠮶都整到成朵花🌹咁添💖Everything Eggs Benny 138系乜嘢嚟㗎呢😍里面有两块法式脆卜卜嘅多士,而多士上面有两块义大利熏火腿,再酏上两只半熟鸡蛋,而半熟鸡蛋下面有d辣辣地好嘢味嘅波菜,最重要系有两个砌成牛油果花嘅牛油果,睇下系咪好靓呢 🌹旁边再配上荷兰酸辣酱(类似美乃滋的酱料)望落去有一种唔知由边到食起嘅感觉💖因为赛在太靓啦🌹切开小小只蛋巳劲有好多蛋王汁流出泥😍😍流心蛋再加上义大利熏火腿及多士一齐食🤩好丰富嘅味道呀👏👏👏熏火腿有少少似parma ham嘅感觉,仲董烟味加埋蛋王汁好好味♥️而d波菜有小小辣夹埋多士及熏火腿又有另外一种辣辣地嘅味道yummy👍😋💯两朵花形嘅牛油果d果肉软绵绵Creamy好正呀fresh 👏👏再来一杯热玫瑰鲜奶咖啡, 就咁饮杯咖啡呢就好滑同好浓郁嘅咖啡味☕如果你喺另外一边饮呢😍就有另外一番风味,喺有玫瑰花瓣𠮶边饮呢🌹就真系饮到玫瑰花味呀,系玫瑰花味咖啡💯第一
全部都系玫瑰花🌹花花餐、花花雪糕、花花咖啡

Everything Eggs Benny 138

再来一杯热玫瑰鲜奶咖啡, 就咁饮杯咖啡呢就好滑同好浓郁嘅咖啡味☕如果你喺另外一边饮呢😍就有另外一番风味,喺有玫瑰花瓣𠮶边饮呢🌹就真系饮到玫瑰花味呀,系玫瑰花味咖啡💯第一次饮真系好好饮 👍👍

再嚟多个甜品包保你哋见到都兴奋呀🌹🌹 就系玫瑰花雪糕🌹一块块玫瑰花瓣嘅雪糕呀🌹🌹睇唔睇到呀😍系咪好靓呢🤩食落去仲系真系有玫瑰花味㗎😋♥️🌹真系值得一试👏👏试咗你返唔到转头🤭🤭真系超级香嘅玫瑰留喺口里面😘😘真系大满足💯💯今日可以食到咁多花型同花味嘅美食🌹🌹

#katkatfoodies