2023-06-01 25 浏览
肥仔最欣赏嘅系牺牲自己嘅方便,而成全人类福祉的人,所以好喜欢帮衬啲环保同公平贸易小店。今日嚟到呢间裸卖小店,竟然见到附设cafe,一定要大大力支持!☕️Dirty咖啡师会问你钟意点样口味嘅咖啡,我钟意nutty嘅咖啡豆,上层expresso充满果仁味,咖啡不会一下与牛奶混和 ,入口冷热交织,Nutty的风味香醇,十分高兴。☕️芝心牛肉汉堡配薯片 汉堡扒厚厚一片,十分弹牙一咬超浓车打芝士香,口感好creamy。旁边仲有香口嘅tortilla chip ,够饱肚!☕️香港鸡蛋仔配纯素雪糕鸡蛋仔又香脆又有蛋香。雪糕系自家制嘅,我要嘅系焙茶味,十分之绵滑,亦都好香浓。真系十分之特别,系必食推介!Cafe除提供西式轻食、精品咖啡及茶,我都欣赏咖啡店支持Fairtrade的咖啡豆,令农夫有应得的收益。cafe不单宠物友善,更支持手工艺创作、二手书籍、裸买,实行可持续发展!总结,食物质素又不错,又有意义嘅Cafe,真系要大大力支持!

☕️Dirty

☕️芝心牛肉汉堡配薯片