2019-11-09 1687 浏览
Follow咗我哋好耐嘅人,对Tango有无印象呢😆 几年前都有介绍过嘅阿根廷菜餐厅,喺我哋心目中喺唔错,几推荐嘅扒房🔪 餐厅环境舒服,气氛又好,喺庆祝生日/节日嘅好地方🍷【有骨西冷牛扒Bone-in Sirloin🐮】Order咗medium rare,好粉嫩呀😍 肉味浓郁够哂juicy💦 不过部份有跟比较烟韧。配上6款酱 (阿根廷青酱、法式芥末、辣蕃茄酱、辣根酱、Roasted Tomatillo、Criolla),各有风味💫 24oz绝对够两个人share👌🏻 另外啲叫多款小食就啱啱好!【慢烤鸡配蘑菇蓉Roasted Chicken🐔 】几有惊喜😋 烤鸡嫩滑,好香口,连埋蘑菇蓉一齐食真系几正!Asia Miles 「会员投选・最爱香港食府」又来袭了🎉同亲朋戚友食吓饭,即有机会夺取总值1,000,000里数奖赏!由即日起到11月15日,喺指定网页上投选你最喜爱餐厅即可赚星🌟!投票后,记得到 350+「赚里餐厅」食饭同分享你的投票代码一齐投票,就能赚取更多星星,赚得越多,得奖机会越大💪🏻 网页已放系Bio😏 大家努力呀!

【有骨西冷牛扒Bone-in Sirloin🐮】

【慢烤鸡配蘑菇蓉Roasted Chicken🐔 】
几有惊喜😋 烤鸡嫩滑,好香口,连埋蘑菇蓉一齐食真系几正!