2021-08-27
🍖慢酒煮猪手💵238🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀首先赞赏店员服务都好好👍🏻有耐性地等我同朋友影左相先切开只猪手🍖,讲返猪手系用左红酒🍷整个酱汁,配埋薯蓉🥔、青豆、生菜🥬,另外再有2个酱比客人沾黎食,多一份滋味~红酒汁🍷配猪手都不错,肉质岩岩好唔会太老,因为有汁关系,猪手外皮会煮到好腍,而炸猪手反而会硬啲,睇下大家既喜好系边😜薯蓉有香草同黑胡椒味,份量都岩岩好,而猪手劲大只🍖食唔晒🥲🫕德式野菌云吞💵165🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀云吞卖相好靓,云吞包括有手撕鸭肉🦆、鸭脆、松子同埋啲菇菇🍄个汁既杰度煮得岩岩好,食落好有菇同奶油香味,不过鸭肉有啲老~当上菜时,心谂只碟咁大但份量咁少既😂之际,系劲饱架😂真系食得嘥先好嗌!🧁焗芝士柠檬挞💵68🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀柠檬挞🍋 配有榛子雪糕🌰 🍦、蜂巢脆糖🍯、蛋白饼🍪、蓝莓🫐同红桑莓~个挞食落好有实在感,因为加入左芝士所以食几啖就好饱,味道微微既酸又唔会好甜,不过饼底就比较有啲散,最出色系球雪糕🍦好重榛子味~🍹Honeymoon🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀由橙汁🍊同苹果汁🍎整出黎,亦加左啲桃🍑系入面,成个味道酸酸甜甜,几好味~🍹Vitamin C🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有香蕉🍌
🍖慢酒煮猪手💵238
🫕德式野菌云吞💵165
🧁焗芝士柠檬挞💵68
🍹Honeymoon
🍹Vitamin C
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
有香蕉🍌作装饰,用左橙汁🍊做底,味道淡淡甜甜,但本人麻麻地只味😂
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
☀️整体而言,德国餐厅份量较大,建议同多啲朋友一齐食较好👭🏻👭🏻而猪手就ok 啦,云吞都几好食👍🏻每食完野,店员会换上新一只碟比客人用餐,虽然我觉得可以用返同一只碟😂唔洗用咁多碟嘛,而店内环境要加分,好有feel~