2024-05-28 80 浏览
🥗烟三文鱼羽衣甘蓝杂菜沙律呢个沙律份量都几多,烟三文鱼份量亦相当唔错👍🏻再以黑醋汁配埋羽衣甘蓝,味道相当开胃☺️🍗蜜糖芥末鸡翼呢度嘅鸡翼系单边骨架,食落非常方便!味道嚟讲,蜜糖芥末嘅酱料调得几好,淡淡嘅芥末味配上香甜嘅蜜糖,加上鸡翼煎得香脆,系一个相当出色嘅小食 !🐂石烧封门柳拣咗一份份量十足嘅封门柳,呢间餐厅系用石烧形式上枱,够晒热辣辣,封门柳上枱嘅时候会系偏生嘅,等大家可以自己控制封门柳嘅生熟程度,配上牛油同蒜蓉就更加香!封门柳肉质软腍,而且牛味十足🤭🍕黑松露烤鸡酸种薄饼酸种pizza唔系好多餐厅有,所以小编一见到呢度有就迫不及待咁样叫咗🫣酸种Pizza比普通pizza有一种外脆内软嘅口感,而且仲会有啲烟烟韧韧嘅感觉,系小编钟意嘅质感🤭黑松露烤鸡呢个组合亦都非常惹味🤗🍵热洋甘菊花草茶由于系晚饭时段,所以拣咗一杯宁神嘅花茶😌
🥗烟三文鱼羽衣甘蓝杂菜沙律

🍗蜜糖芥末鸡翼

🐂石烧封门柳

🍕黑松露烤鸡酸种薄饼

🍵热洋甘菊花草茶
由于系晚饭时段,所以拣咗一杯宁神嘅花茶😌