2020-08-27
呢间野想食好耐架啦,之前上网已经见人介绍过,话个环境好靓好大,不过间野对我黎讲有啲远,呢次有男友揸车同我去食方便好多,而商场买满150蚊就有一个钟免费泊车,不过梗系唔止坐一个钟啦😆Cafe楼底好高,应该有两层楼高,而喺最埋边有六张台可以坐榻榻米,钟意影相嘅朋友可以坐😻,落地大玻璃配榻榻米真系可以坐足半日,食嘢影相倾计乜都得🥰我地12点几黎到唔算多人,店员帮我地量好体温就叫我地随便坐,咁我地就紧系拣榻榻米坐啦👍🏻由于太迟食早餐,我地就叫做一个“好好吃午餐”set -> 👆🏻咖哩猪扒汤乌冬 + 抹茶牛奶 ($85),再加$25配章鱼烧🥰猪扒够脆够大块👍🏻又有沙律、味噌汤,可惜个乌冬嘅咖哩汤唔够浓,得面头少少“萤光黄色”嘅咖哩汁,除左呢样嘢,其他都唔错。最后仲叫左个提拉米苏双层窝夫👇🏻,食晒都几饱😆好多提拉米苏酱😻不过我黎食呢间嘢都系食佢嘅环境,而非食物😹😹😆
最后仲叫左个提拉米苏双层窝夫👇🏻,食晒都几饱😆