2024-12-08 31 浏览
今日终于试咗间装修好靓嘅餐厅!✨🍴平时经过呢间餐厅已经好想入去试,今日终于约咗朋友一齐去食个下午茶,真系超满足!😍☕.餐厅嘅茶真系每款都用足心机炮制。朋友嗌咗 凤凰单欉,入口茶香浓郁🍂、层次分明,唔会太苦或者太淡,饮到尾仲有阵回甘🍯味道啱啱好!.至于我嗌嘅 黄酒姜汁凤凰单欉 更加暖身又暖心💛,温热嘅姜汁配合茶香,好舒缓😌,仲意外发现对鼻敏感有啲帮助🤧➡️😌,饮完即刻舒服咗好多!.我哋分别嗌咗 鳗鱼饭 同 鸡翼饭,两款主食都充满惊喜!🤤鳗鱼饭上嘅鳗鱼鲜嫩入味🐟,鸡翼腌得好均匀🍗,每啖都系满满嘅肉香同酱汁滋味💥~最欣赏嘅系佢嘅 菜饭!🍃🍚 粒粒分明,软硬适中,好新鲜又唔油腻👍!餐厅环境舒适🪑💡,好适合两个女仔边食边倾偈👭💕,真系放松嘅好地方!✨
今日终于试咗间装修好靓嘅餐厅!✨🍴