(非会员)
我在这间餐厅食过两餐lunch & 一餐dinner。第一次lunch是给楼下拉客的员工感动,好落力,但又不致于烦,当然价钱平亦重要,因为唔好食都冇咁伤。跟住个waitress marked 住我地上lift,lift门打开觉得间餐厅几舒服,于是决定食。第一次食lunch,食咗个海鲜喇沙,虽然我唔钟意鱿鱼,但就好钟意喇沙,佢当然无𠮶啲正宗喇沙咁原味,但都唔错吖。我老公食叻哩牛腩,试咗少少,都得㖞。埋单连tips共$80,几满意的一餐。第二次约朋友旺角食lunch同倾偈,唔知去边之际谂起这里,今次我食curry,friend食喇沙,虽然冇惊喜,但OK。不过真难得喺旺角有咁嘅环境。第三次上星期五同老公dinner。7:00左右条街多人到有啲惊,于是又谂起呢道,楼下照样有员工拉客,好落力,我一向都好欣赏年青人有咁嘅工作态度。虽然之前有人因看到有部份员工啲service唔系几好而扣左啲分,但我就觉得大家都系人,自问开工时都试过吞扑,有唔少心做错嘢,所以我时不时都提自己唔好学民主人士咁--严人宽己。前线服务真系好辛苦,所谓圣人都有错,吊颈都要喘气,最重要系己所不欲,勿施予人,多啲互相睇谅,等大家

第三次上星期五同老公dinner。7:00左右条街多人到有啲惊,于是又谂起呢道,楼下照样有员工拉客,好落力,我一向都好欣赏年青人有咁嘅工作态度。虽然之前有人因看到有部份员工啲service唔系几好而扣左啲分,但我就觉得大家都系人,自问开工时都试过吞扑,有唔少心做错嘢,所以我时不时都提自己唔好学民主人士咁--严人宽己。前线服务真系好辛苦,所谓圣人都有错,吊颈都要喘气,最重要系己所不欲,勿施予人,多啲互相睇谅,等大家都开心啲喇。

Sorry,讲左好多废话。员工好nice地同我地上楼,一开lift门,Captain就好快带我们&另一pair坐下,Set Dinner $55-$65 (唔驶加一),
餐汤:两个都要罗宋汤,当然冇皇后咁好,但都唔错,够味,同汤最紧要够热,个包只系一个普通嘅餐包,但就热热地,两样加埋有个好开始先。
主菜一:我要牛跟杂菜(唔记得牛扒定牛柳;$65),绝对一分钱一分货,但以雪藏货黎讲都算系咁喇,冇梳打味而唔"un",食哂。
主菜二:老公要鱼跟意粉($55),都系中规中举,食哂
甜品:可以加$15要件cheese cake,但我同老公都较细食,冇要
Tea:标准la

有样嘢,佢地上菜好快,汤未饮完,主菜就到,主菜食到一半,就问你饮乜,当然杯drink话咁快又到,但佢地又唔系赶客,食完哂,饮埋杯嘢,佢地都不停帮我地加水,我觉得服务都算恩勤(普通餐厅普通service得架啦,太好我会唔自在),隔离枱我地坐低时己经开始饮嘢,我地走时佢地仲好自在地倾紧偈,可能间餐厅一直都系8-9成满。

埋单共$120,咁嘅价钱,久唔久简简单单一餐我会再黎啰。