🍹寻晚同朋友庆祝生日揾左间西班牙餐厅食下话晒生日就食得好少少😌早一日book定行完街就过去我地想静静地吹下水就坐室内啦~可能平日时间所以都唔算太多人西班牙蒜油虾配多士//..首先黎个小食先~蒜油味好香有好多汁同香草一碟都有5-6只虾食落好弹牙👍🏻个多士好特别睇落好似好干咬落外面系脆口,𥚃面系面包软身我仲点埋啲汁黎食好好味😋烤焗德国猪手//..German Pork Knuckle再黎呢个不得之了唔好睇佢细细碟食晒佢都饱到6成咬落去先系脆卜卜再到弹牙骨胶原最后就系啖啖肉🥹🥹配菜仲有酸瓜酸菜我夹住旧酸瓜同肉一齐食完全可以解到油腻感觉👍🏻Mozz法式焗酿春鸡//..Mozz Fresh Braked Stuffed Spring Chicken一黎最吸睛系三角芝士脆脆🤣🤣因为每片都有芝士连住鸡肉质完全唔鞋,仲好滑好多肉汁配菜仲有芦笋+蕃茄仔泰式烤猪颈肉卷饼//..Roast Pork Jowl Meat in Thai Style with Kebab呢个最后食埋就啱啱好饱晒𥚃面有菜又肉再配个汁个汁酸酸甜甜好开胃个皮唔会包到好厚要塞饱你个种👍🏻加埋一齐几种食材味系啱啱好🤌🏼Peach Tre
🍹
寻晚同朋友庆祝生日揾左间西班牙餐厅食下
话晒生日就食得好少少😌
早一日book定行完街就过去
我地想静静地吹下水就坐室内啦~
可能平日时间所以都唔算太多人

西班牙蒜油虾配多士//..
首先黎个小食先~
蒜油味好香有好多汁同香草
一碟都有5-6只虾食落好弹牙👍🏻
个多士好特别睇落好似好干
咬落外面系脆口,𥚃面系面包软身
我仲点埋啲汁黎食好好味😋

烤焗德国猪手//..
German Pork Knuckle
再黎呢个不得之了
唔好睇佢细细碟食晒佢都饱到6成
咬落去先系脆卜卜再到弹牙骨胶原
最后就系啖啖肉🥹🥹
配菜仲有酸瓜酸菜
我夹住旧酸瓜同肉一齐食
完全可以解到油腻感觉👍🏻

Mozz法式焗酿春鸡//..
一黎最吸睛系三角芝士脆脆🤣🤣
因为每片都有芝士连住
鸡肉质完全唔鞋,仲好滑好多肉汁
配菜仲有芦笋+蕃茄仔

泰式烤猪颈肉卷饼//..
呢个最后食埋就啱啱好饱晒
𥚃面有菜又肉再配个汁
个汁酸酸甜甜好开胃
个皮唔会包到好厚要塞饱你个种👍🏻
加埋一齐几种食材味系啱啱好🤌🏼

Peach Tree Mocktail//..
(Peach,Mint, Lemon)
饮第一啖成口都系桃味
因为我心急到未搞混就饮😂
搞混左饮系好清甜又有啖啖茶味

Muze Punch//..
(Orange juice, Pineapple juice, Banana)
呢杯颜色好靓上面仲有片菠萝干+橙干
饮落好清新好舒服🤩
不过完全饮唔出佢有香蕉味

(以上食评 只属个人意见)

• 烤焗德国猪手
  • 西班牙蒜油虾配多士