2023-06-21
同老公去咗食韩国嘢,系兆万中心11 楼,好近我哋食完返去工作。Weekday 平日去食Lunch 好抵有全单7折优惠👍🏻💛紫菜手抓饭💛呢个饭可以自己搓,老公负责搓整得都唔错呀个饭质地啱啱好又粒粒分明,块芝士系精粹,加入去D饭暖暖的到渐溶后,个饭团咬落去好香好好味。💛八爪鱼沙律💛我好钟意食八爪鱼,呢个沙律八爪鱼好多,沙律个汁几好味,吃完好开胃。💛陆军部队锅(牛肉)💛因为老公想清清地,我哋拣咗酱油味汤底呢个锅材料都丰富,除咗最上面有好多烧牛肉,仲有几款唔同嘅菇类,韩式年糕、萝卜、蛋豆腐等,最后仲加配个辛辣面,食完超级满足☺️💚饮品:💚🍹蝶豆花青瓜梳打🍹玫瑰蜜桃果茶杯梳打颜色超级靓,饮落去几好饮有好香嘅青瓜味又唔会太甜。其实佢哋个Menu有好多选择,我哋好多样嘢都想试但无奈肚皮有限😜我之前同朋友来食过佢地炸鸡都好正,同埋好挂住佢哋个甜品雪冰,不过今日去时未有供应,唯有下次再来食啦😉
Weekday 平日去食Lunch 好抵有全单7折优惠👍🏻
💛紫菜手抓饭💛
呢个饭可以自己搓,老公负责搓整得都唔错呀
💛八爪鱼沙律💛
💛陆军部队锅(牛肉)💛
因为老公想清清地,我哋拣咗酱油味汤底
💚饮品:💚
🍹蝶豆花青瓜梳打
🍹玫瑰蜜桃果茶
杯梳打颜色超级靓,饮落去几好饮有好香嘅青瓜味又唔会太甜。