2019-01-30 97 浏览
相约好久不见的老朋友交收毛毛产品😂 既然大家都系观塘返工就揾下附近有咩好野食。见到呢间餐厅都几多好评就试下啦~ 上到去都7 成满,menu 得一页,外加 set dinner。由于唔舒服唔食得沙律甜品,当晚精选汤系姜汁甘荀唔岩我,所以无叫 set,要左 carbonara,墨汁鲜虾 risotto 同黑松露蜜糖鸡翼。carbonara 好 creamy 多汁,配料又多,啖啖都食到烟肉洋葱,唔错啊👍🏻 墨汁 risotto 够黑😆 不过硬左少少。虾好似平时冷盘食 d 冻虾咁。呢样普通左 d,下次可以试试带子果款。黑松露味比较淡,无抢到蜜糖味,岩我呢 d 唔钟意 gas 味既人🙈 整体质数 ok, 价钱合理, 其实本身想要试多2 款小食, 但可惜当日生意太好无得食, 见到隔离枱有得食加上阵阵香味飘过黎, 下次要早 d 黎试啊, 有机会仲想试下坐佢既户外位~

• 黑松露蜜糖鸡翼