2017-07-11 254 浏览
第一次光顾,入到去感觉好舒适,装潢优雅以白色做主调,有张浅绿色梳化摆左系窗个边,整个感觉似系屋企食饭多过出左去餐厅食,仲有个outdoor出去比人坐下倾计。 招牌deluxe套餐有7道菜,食既野同系Openrice睇既差唔多,味道同卖相兼备,其中份煎西瓜好别致好吸引到我,面头铺满杏仁碎,连同西瓜上既洋葱同姜葱一齐食口感会好丰富,值得一试。其次就系份带子刺身,白松露味浓郁的确带出左带子鲜味,难怪大部分黎过既人都试呢份带子。其他菜式就不过不失,有中上级别既水准,亦食得出厨师对于每道菜既坚持同心思。 服务好好,Serve我地个位男仔好有礼貌,好nice,每道菜出完之后都会讲一讲其食法或卖点。