📍HOW TO LIVE WELL 呢个问题并唔简单🙈 但餐厅系装修上花了点点心思 营造出舒适写意 极具空间感嘅用餐环境 令食客可以 Live Well Eat Well~ 🌀 Mushroom and Kale Pizza 餐厅提供两款素食Pizza ❤️ 加入白菌 灵芝菇 草菇 羽衣甘蓝 木鱼丝等配料 淋上蒲烧汁 配搭简单但相当惹味☺️ 饼底好薄超脆口 好似食饼干咁! 食落唔会太饱滞 系今餐最满意嘅餐点~🌀 日式甜泡菜炸鸡炸鸡口感食落似麦乐鸡 肉质偏软淋 配上泡菜一齐食 十分解腻🌀 大阪风薯条幼薯条铺上海量木鱼丝 紫菜丝 另配上3款酱汁: 照烧汁 蜜糖蛋黄酱 同茄汁 颇有诚意但薯条太过软淋 不够松脆😥餐厅装修系由HOW自家团队设计 简约木色装修 原木家俱 灰白墙身都将日本简单就是美嘅感觉表现出来🙋🏻‍♀️高楼底和落地玻璃 令餐厅空间感大增 无论窗边位 梳化位 高枱櫈定长型聚餐枱 都各有特色 环境相当加分 相对上食物质素只算合格😂
📍

🌀 Mushroom and Kale Pizza