2013-01-15 20 浏览
知道一品开左新分店,钟情鸡煲既我叫左三个人去试一试....去到既感觉系:哗.......洗唔洗咁大呀.....对起之前果两间真系无得比,坐得非常舒服!!! 唔等咁多,即刻开饭先来一只鸡煲,中辣,味道一样!!!正!!! 滑滑嘟嘟呢食晒啲鸡后加汤打边炉,今次醒啦我地,叫左个鸡汁保住D辣味道!!手切肥牛,肉纹脂肪分布均衡日本乌冬,非食不可, 我地一行三人每要了一碟,一流今次点了不太索油的粟米和九菜花,粟米好好好甜!!墨鱼滑,虾滑,乌冬,炸腐皮又系必叫, 因为好好味!今次仲试左个牛肉滑,意外地咁好!!鲜牛肉,鸡子,猪润,贡丸都好正常, 依家出面d贡丸已经好难食!猪皮,猪红,鱼皮饺,四宝丸都系正常野 仲有呢间大杯装冻柠茶$26,但系好好好好大杯,叫完唔洗叫其他野饮, 个Friend就叫左Hoegaarden~~~走果时仲见到有几间VIP房,问左D姐姐系可以订,我决定下次吹鸡订间房同D Friend 食!!mad:
知道一品开左新分店,钟情鸡煲既我叫左三个人去试一试....

唔等咁多,即刻开饭
先来一只鸡煲,中辣,味道一样!!!正!!! 滑滑嘟嘟呢
手切肥牛,肉纹脂肪分布均衡
日本乌冬,非食不可, 我地一行三人每要了一碟,一流
今次点了不太索油的粟米和九菜花,粟米好好好甜!!

猪皮,猪红,鱼皮饺,四宝丸都系正常野

mad:
2013-01-11