2021-11-11 68 浏览
上星期六就同朋友嚟到屯门呢间by the tray叹下午茶,地理位置近屯门码头,虽然比较偏僻,但见到个海心情都变好,再加上一见到间舖个门口,已经觉得装修真系好有心思,每个角落都系打卡位,未食期望值已经很高。睇吓个menu了,估唔到装修落重本,价钱都好合理㖞。我同朋友就叫咗个all day breakfast、墨西哥莎莎热狗、两杯焦糖咖啡。嘢饮方面,除咗掂都系掂,朋友冇饮开咖啡但系一饮都觉得好饮。我就饮开咖啡,转咗做燕麦奶,但味道上仍然好Rich,焦糖亦俾得好大方,有时间中唔想饮苦嘅咖啡,焦糖咖啡就系一个好好嘅选择。 all day breakfast真系大份到你估唔到,卖相非常好睇。仲偷偷听到隔离枱问侍应:「想问吓𠮶个all day breakfast系一人份定两人份?」😆特别想提一提佢嘅牛角包整咗做窝夫,上面搽咗层博博嘅蜜糖,好好食呀!就算地理位置偏远啲,都一定要再嚟呢间,试埋佢其他嘢食!
就算地理位置偏远啲,都一定要再嚟呢间,试埋佢其他嘢食!