2023-02-03 540 浏览
前几日我妈生日,话想试下食呢度,又有靓景影相,咁我妹就订左呢度,一入去环境真系唔差,座位阔落,望海,有d 气氛,而且服务员都好有礼貌。跟著我地就嗌几个小菜,加个饭,最后加埋个甜品拼盘写生日快乐字既,每碟𩠌都差唔多要3旧水既,都几贵,我地嗌左4个𩠌加个饭同甜品~ 上菜速度都算快既,即刻叫职员帮我地影张相留念,好贴心原来有打灯棒俾你用,所以d 相包影得靓,好快影完就开始食饭。🥢叉烧佢份叉烧$368 一碟,大约得8 旧,系几好食既,但我去其他餐厅都可以嗌到同款叉烧,而且仲平2旧。。。🥢豆腐唔记得咩名,好似叫咩酱爆菌豆腐咁啦,我妈夹起一旧,得返几旧,真系一人半旧细豆腐,连个旧菇都唔够分。。。。无谂过细碟到咁。。。🥢荷叶蒸龙趸得4旧。。。。仲要系细细旧,我地一人一半share 啦,点知佢唔知入面有块白色既野包住,好腥又咬唔开,呢碟可以讲系难食,我喺屋企用果皮蒸都好食过佢。。。🥢南瓜蛋白呢个味道系最好,但蛋白真系每人一啖就无,我地食埋个南瓜,都甜同粉既。🥢海胆黑松露烩饭全餐饭份量最小系饭啦,每人一啖就清左碟啦,我仔食左啖话唔好食呀,味道真系一般但唔算难食既,正常啦。🥢甜品拼盘有好多甜品组成,打卡一

🥢叉烧

南瓜蛋白

🥢海胆黑松露烩饭
海胆黑松露烩饭

🥢甜品拼盘
有好多甜品组成,打卡一流,最好食系茉莉花茶炖蛋,其他都好一般,有d 蛋糕直头硬。
甜品拼盘

食完大家都7成饱,算啦,癈事再嗌啦,估下埋单几多🫠 系2400 呀, 仲要其实得4个人食,因为其中一个肠胃炎俾面过黎庆祝,一个系我仔,食乜都话难食根本无乜点食过野。

你无人均8旧唔好谂住会饱呀,不过呢个价钱大把餐厅拣啦,唔一定食佢。
南瓜蛋白