2019-12-18
本身好耐以前已经睇鬼中咗呢间野食~因为之前佢系openrice热门no.1所以一直都想去试下~一入到去好鬼正架姐 全部都系连侬墙 仲要有得俾人写 即刻写番几张贴上去啦~因为攞咗50%off coupon所以就同另外一个Friend去咗食~第一个叫既就系明太子忌廉天使面佢岩岩上黎既时候d木鱼丝仲系到郁黎郁去 劲好笑佢个忌廉都几creamy 仲有小小明太子系入面食落去增加咗个口感而个天使面都唔会话太硬太林绝对可以推荐缺点就系有小小细碟 不过半价就算啦~性价比超高!第二个叫既系赌城至尊pizza 佢入面既馅有菠萝、灯笼椒、磨菇、肠等等佢个皮比较薄 可能系美式style(?) 可能本身我比较中意食厚果只 所以我又唔会特别话佢好好食但系d cheese都几重手架 所以我都ok中意~下次可能会叫个唔同味既 哈哈佢最低消费每人一杯野饮所以我同我个friend都叫咗杯富士山下($88/2)劲 ig able!! 靓!佢有d milk foam流咗出黎都好好食个雪糕系一个比较冇咁甜既雪糕 中和番佢下面既soda 整体黎讲 呢杯野都算大满足 就算冇半价都几抵试影得又食得~我地两个人284蚊埋单 夜晚黎讲都
第一个叫既就系明太子忌廉天使面
佢岩岩上黎既时候d木鱼丝仲系到郁黎郁去 劲好笑
而个天使面都唔会话太硬太林
绝对可以推荐
缺点就系有小小细碟 不过半价就算啦~性价比超高!
第二个叫既系赌城至尊pizza
佢入面既馅有菠萝、灯笼椒、磨菇、肠等等
但系d cheese都几重手架 所以我都ok中意~
下次可能会叫个唔同味既 哈哈
佢最低消费每人一杯野饮
所以我同我个friend都叫咗杯富士山下($88/2)
影得又食得~
我地两个人284蚊埋单 夜晚黎讲都算ok了~(穷学生😂)
整体黎讲
好味度 就 7.5/10 啦