2020-02-24 269 浏览
治愈羔羊应该都系一间几出名的楼上cafe...佢环境真系好chill😂 其实同区都有越来越多cafe 我地系其他人的揾吾到位就上左来我地坐左几个钟都冇人😂 佢有枱的位都有坐地上榻榻米的! 我地三个人叫左小小野食试下 分别有烤芝士碎蛋焗薯, 岩盐奶盖千层, 波子汽水苏打同Latte😚 讲食物先 焗薯吾错 面头的芝士焗完有金黄 焦焦地!入面都好多碎蛋馅 所以成个焗薯好够味😋 旁边有堆麻酱沙律菜咁🧐 但整体份量用呢个价钱就有啲贵😥 另外的招牌千层就比较甜 所以食到一半真系吾想食好腻🤢 但吾食得都叫呃得下人 因为佢外表真系几靓🤭 层数亦都做到足😝 最吸晴系个奶盖面好厚 好似层棉花糖咁🥰 但佢每层都几厚就吾会似啲名牌千层蛋糕咁😌 佢叫得做岩盐所以都有小小咸 但如果有下次我会试其他味🧐 最尾的波子汽水苏打就比较普通 系粉蓝色打卡靓😛 味就系波子汽水加球云呢拿雪糕🤨 我觉得呢到的环境比较舒适 系佢的卖点 食物就可试可吾试 视乎大家啦😬