2023-02-24 67 浏览
晴天Sunday去西贡食个晏,早两日book都唔难book,12:30去到间餐厅半满。M square环境好舒服,枱之间隔得开,采光又好,所以好有假日relax感觉。4个人食咗以下食物:- 软壳蟹沙律:菜新鲜,软壳蟹入面好淋冇咩口感同蟹味,反而沙律上嘅蟹肉仲好食- Mussels Pot:蓝青口份量好多,可惜overcooked, 无咗应有嘅嫩口。个汁正常,唔系好味到想不停食。- 薯条:新鲜炸起,正常热辣辣都好食- Four cheese pizza: 呢个系唯一觉得好味嘅dish, 而且佢星星形状好特别,个边折起嘅部分入面包满芝士😋。- Honeycomb pancake: 嚟到一切落去已经feel到唔松软,而且价钱唔平,唔系特别想食可以唔叫。总括而言,如果想舒舒服服食个lunch,又唔想系西贡咁多人,呢度会系几好,不过对食物唔好太高期望。

4个人食咗以下食物:
- 薯条:新鲜炸起,正常热辣辣都好食

Four cheese pizza
Four cheese pizza