2022-11-15
大只仔今次觅食嘅店舖就系💥 珍姐海鲜火锅饭店 💥 大只仔今日终于安排到时间,光速去珍姐食lunch,大只仔知道中环珍姐午市好多人帮衬,今日11:30已经到达餐厅,希望唔使咁急速,可以慢慢享受食物。😂😂⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯5⭐️ 超班3⭐️ 一般1⭐️ 差味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 ⭐️⭐️⭐️服务 ⭐️⭐️⭐️环境 ⭐️⭐️⭐️⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🔥 拔道腩鸡饭 $55珍姐lunch menu 有三大名菜:「拔道腩鸡饭」系其中一样,另外两样就系「极品封门柳猪油捞面」同埋「珍姐咖喱羊排饭」。「拔道腩鸡饭」鸡肉解雪功夫做得唔太好,令鸡肉会有轻微霉霉地嘅感觉,使鸡肉唔够滑,而且鸡肉味道清淡。至于鸡饭比较湿,但味道可以,附上既姜葱豉油拌匀一齐食,将味道清淡,平平无奇既鸡饭加左唔少分数。🔥 极品封门柳猪油捞面 $85封门柳都算嫩滑,肉质唔太干柴,猪油捞面味道清淡,都系需要靠附上嘅豉油拌匀一齐食。🔥 冻鸳鸯 $10最出色反而唔系食物,系饮品,冻鸳鸯既咖啡、茶、奶、甜度比例都岩岩好,有大排档嘅影子。茶水档为珍姐加咗唔少分数。温馨提示:餐厅style似澳牛,员工态度粗鲁但不
💥 珍姐海鲜火锅饭店 💥
🔥 拔道腩鸡饭 $55
🔥 极品封门柳猪油捞面 $85
🔥 冻鸳鸯 $10
温馨提示:
餐厅style似澳牛,员工态度粗鲁但不是不友善,会有压迫感,需要光速点餐、食完、离开,好难慢慢享受食物。午市食饭时间人客多,客人未坐低就会被问「食乜嘢」,比较适合单身男士帮衬。