2024-07-11
今次揸主意嚟呢间星级西班牙餐厅同爸爸晚膳庆祝父亲节。餐厅装修和位置唔错,无敌大海景衬托美食佳肴,几适合适合一家人食饭呢度成日高朋满座、一定要book位入座后职员介绍餐厅新有menu,我哋睇咗一轮觉得个Premium特级餐目几抵食,亦可以免费升级供应free-flow嘅无酒精饮品饮过罗宋汤和周打海鲜汤,我哋嗌咗薯仔沙律、巴马火腿;沙律几多我钟意食嘅薯粒口感好粉,火腿咸香质感柔软爸B喜欢食蚝、+$108可追加是日精选生蚝任食,有岩手县/広田小友/令和之怪物,按季节供应夸呀真系手掌咁大只!蚝色泽光亮海水味浓、咬口爽脆又肥美,味道奶甜、食1只已经有啲饱A4宫崎牛肩扒牛魔爸爸餐餐要食牛,佢觉得牛味几够,肉质还好又唔会食到成口油,伴肉汁食唔错西班牙烤乳猪我点呢款都okay,个皮烤得脆到薯片咁脆吃又香、肉唔会话多膏但keep到嫩弹口感甜品怪的我最钟意佢哋个"Big Scoop Tiramisu"、职员会捧个装住提拉米苏嘅大碗,一大匙羹咁𢳂满喺碟度,真系好开心!几香入口幼滑餐厅有个自家制开心果意大利雪糕,有crumbles同开心果仁伴碟,个雪糕唔会太甜、满满pistachio nutty味
呢度成日高朋满座、一定要book位
A4宫崎牛肩扒
西班牙烤乳猪