「盐酥鸡」🐓 ($42)鸡肉比较嫩滑,唔会因为炸得太耐而变得好柴🪵。虽然同平时食开嘅盐酥鸡味道唔大分别,但系出奇地佢完全冇任何雪味❄️,解冻做得非常之好👍🏻。而且表面都洒咗少少蒜粒🧄,配搭住盐酥鸡嚟食,感觉几好,值得一试😽。「古早味鲁肉饭」🐖🍚($38)食落去猪肉嘅质感比较柴🪵,带肥嘅部份唔多,主要都系瘦肉为主😵‍💫。酱汁嘅味道唔会太咸,太浓味,配饭食一啲都唔heavy😚。虽然同台湾嘅味道虽然有啲出入😔,不过都可以一试🚶🏻。「鲁肉面」🐖🍝 ($38)面质煮得比较烂,冇乜咬口!主要系用嚟送肉食🥰鲁肉味道尚算可以,不过不失😎,同鲁肉饭🍚既味道差唔多🥹,但只系饭转左做面,食落都唔太heavy,份量比较少👀。「珍珠奶茶刨冰」🧋🧊 ($98)外型非常之吸引,刨冰表面全部都系珍珠,仲有啲糖浆🍯同埋奶🥛,完全覆盖晒成个刨冰。一啖食落去,个冰好绵密,完全就系珍珠奶茶嘅味道😂。一路食落去,完全唔觉得heavy,冇任何负担,轻轻松松就可以食完😚。非常推介,而家隔住个mon都好想食😍😍😍
「盐酥鸡」🐓 ($42)

「古早味鲁肉饭」🐖🍚($38)

「鲁肉面」🐖🍝 ($38)

「珍珠奶茶刨冰」🧋🧊 ($98)