2020-06-26 986 浏览
依家带住口罩都好少系街买台式饮品,但系今日行街见到李圆圆真系忍唔住要买因为疫情既关系去唔到旅行,原本去台北旅行PLAN左要去淡水饮既李圆圆黑糖珍珠鲜奶都饮唔到所以今日偶遇李圆圆真系要帮衬睇下系唔系好靓!虽然佢无某个牌子既老虎纹,但系见到都觉得好靓建议饮法系唔好摇,店员俾你就即刻饮揸住呢杯野饮,上半部系冻既,因为有鲜奶,但下半部就系现煮既黑糖珍珠,所以饮落口都有两个温度鲜奶好香有奶味唔在讲,但主要要讲个黑糖珍珠首先有黑糖香味好浓,个种唔系死甜既味道同一般既台式珍珠奶茶完全唔同珍珠好绵好软,唔会UN但又好好咬,又系黑糖既香味包住每一粒珍珠加左黑糖既鲜奶又好好饮,我本来就好钟意饮奶,又钟意饮甜野重点系呢杯黑糖珍珠鲜奶甜得黎唔会TOO MUCH,而系会令你继续好想饮既感觉所以我同男朋友都争住饮 :-P大家去TRYTRY 李圆圆啦

所以今日偶遇李圆圆真系要帮衬

黑糖珍珠鲜奶2.0

睇下系唔系好靓!
虽然佢无某个牌子既老虎纹,但系见到都觉得好靓

建议饮法系唔好摇,店员俾你就即刻饮

鲜奶好香有奶味唔在讲,但主要要讲个黑糖珍珠

加左黑糖既鲜奶又好好饮,我本来就好钟意饮奶,又钟意饮甜野

所以我同男朋友都争住饮 :-P

大家去TRYTRY 李圆圆啦