餐厅: 天仁茗茶 (淘大商場1期)
资讯:

2019-03-25 58 浏览
Happy Friday落堂之后就紧系要成群结队去食下甜品啦👭👭👭今日就去左九龙湾淘大间天仁茗茶食 913茶王梳乎厘班戟($42),山长水远都要去因为系淘大店独有架!🤣🤤😛呢个班戟声称系用左鹿儿岛鸡蛋。当然我食唔出啦,但无可否认,真系好松软,好重蛋味😆😆 931茶王既味道系隐藏系忌廉入面,所以个cream好甘香又唔会太甜,好正。🤤睇图片以为个班戟上面有蓝莓,原来系珍珠黎架😂😂 珍珠仲系一如以往既好好咬口,好烟韧😍😍一啖连住cream既班戟,一啖珍珠,多重口感,好幸福😆💓仲有士多啤梨做配衬,可以话系锦上添花😛🤤酸酸甜甜,又系另一种享受😛

• 913茶王梳乎厘班戟