2021-04-13 43 浏览
球迷必到,又可以打卡又可以开餐!跟着朋友的步伐来的,估唔到呢度环境几好,除咗布置到阿仙奴主场一样,仲有靓靓鸟笼打卡位!嘢食仲好OK添!澳洲草饲牛柳蒜香意大利扁面😋😋😋😋😋呢款澳洲草饲牛柳有惊喜!分量唔算好多,但系烹调出来好好味,尽显师傅功力!始终澳洲草饲牛柳唔算系好高级嘅食材,但系吃起来竟然入口鲜嫩如少女肌肤,仲keep到满满嘅肉汁。扁面口感偏挺身,带少少蒜香味,配搭洋葱和香菇味道都好夹!香烤澳洲羊架拼德国肠😋😋😋😋😋一上枱已经闻到阵阵独特嘅羊肉香味,厚切羊架外型非常吸引!size咁大本来都担心食起嚟啲肉会好老,点知食落软绵绵好似棉花咁柔软,少少BB膻味道啱啱好,配左自家酱汁食起嚟口感仲特别Juice!配埋我最钟意食嘅德国脆皮肠、加埋饱肚清甜南瓜蓉和健康羽衣甘蓝🥬呢个dinner超满意!呢度主打set dinner 全部都包特色沙律菜、精致餐汤、仲有个有local嘅蒜蓉烘包同埋饮品,好味又抵食!