瑰丽酒店亲民意大利菜 庆祝好地方✨餐厅先会送上Sourdough bread 桌上有橄榄油同黑醋 面包比较硬身 很有嚼劲POLPO E OLIVE $230以橄榄同八爪鱼混合成沙律 八爪鱼鲜味 软硬适中 不会过韧 淡淡橄榄香 很开胃的前菜 推荐😋ROGATONI ALLA CARBONARA $230餐厅招牌菜✨ 粗管意粉好吸引 咬落带嚼劲 浓浓芝士香 蛋黄味就相对欠奉 烟肉煎炸得好脆 带烟熏咸香 整体中规中矩 ~PATATE E SALSICCIA $110Pizza 切左六件 有猪肉肠、薯仔、水牛城芝士、罗勒 批边好脆 系厚批底 趁热食 芝士重可以拉丝 (˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)Tiramisu $98 Moose滑溜 口感creamy带蛋香 手指饼湿润 几重咖啡酒味 不太甜 主要系好适合影相打卡 😂Vanilla Custard Aragoska $70很巨型的牛角酥 入面满满嘅吉士酱 咬落去原来好酥脆 我个人好钟意呢款甜品☺️🫰🏻枱同枱之间宽阔 有私人空间 适合一班人倾偈 庆祝生日 提前网上预订位置 可以remark 生日牌写咩 入座前一日会再confirm你 😊 当日店员Karen非常
瑰丽酒店亲民意大利菜 庆祝好地方✨

POLPO E OLIVE $230

ROGATONI ALLA CARBONARA $230

PATATE E SALSICCIA $110

Tiramisu $98

Vanilla Custard Aragoska $70

枱同枱之间宽阔 有私人空间 适合一班人倾偈 庆祝生日 提前网上预订位置 可以remark 生日牌写咩 入座前一日会再confirm你 😊 当日店员Karen非常热心帮我哋影相 又请我哋食甜品 过左好开心嘅一晚✨🫶🏻

温馨提示: 由于甜品柜款式有限 建议尽早留定自己想食嘅甜品 以免夜左sold out啊😳

🍽️ BluHouse #尖沙咀sis
📍 尖沙咀梳士巴利道18号香港瑰丽酒店地下